page_banner

NBS: Haina Hanuere-Oketo te putanga maitai i roto i te tau-tau, heke 0.7%

I te marama o Hanuere-Oketopa, ka ahu whakatetonga te whakaputanga maitai o Haina mai i te pikinga o te 2% i runga i te tau tae noa ki Mahuru, i heke 0.7% i te tau ki te 877.05 miriona tana, a mo Oketopa i heke i te tau mo te wha o nga marama whai muri mai i te marama o Hurae, ka heke 23.3% I roto i nga raupapa o te whakaheke haere i te rino me te hanga rino i waenga i nga mira Hainamana, i kii a Mysteel Global mai i nga raraunga i tukuna e te Tari Tauanga a-Motu o te motu i te 15 o Noema.
Mo Oketopa anake, i whakaputahia e Haina te 71.58 miriona taranata o te rino masivesivá, ki raro ranei i te 2.9% i runga i te marama, a ko te whakaputanga maru o ia ra i tera marama kua eke ki te iti rawa mai i te Hanuere 2018, kua eke ki te 2.31 miriona tana / ra, kua heke ranei i te marama mo te ono o nga marama. na tetahi atu 6.1%, Mysteel Global tatauhia i runga i nga raraunga NBS.

Ko te rangahau a Mysteel i rite ki nga raraunga NBS, i te mea ko tana whakamahi i te kaha o te oumu pupuhi i waenga i nga mira 247 blast-furnace (BF) o Haina i 79.87% i te marama o Oketopa, ka heke iho i te 2.38 ōrau i runga i te marama, me te whakamahi kaha ki te hanga maitai i waenga i te 71 hiko-arc-umu (EAF) o Haina. ) i heke ano nga mira 5.9 ōrau i te marama ki te 48.74% i te toharite.

He maha nga mira mira Hainamana kei raro tonu i te aukati i te hanga rino me te rino na runga i nga tikanga whakatiki, me te tohatoha hiko tonu ahakoa kua heke te tohu mai i te marama o Hepetema.I tua atu, ko nga kaihanga rino i Tangshan o Hebei o Te Tai Tokerau o Haina, hei tauira, he maha nga wa i raru ai ratou ki te aukati ohorere i runga i a raatau oumu pupuhi me nga mahi sintering me te rauna hou i tukuna i te Oketopa 27-Noema 7, i ako a Mysteel Global.

I te marama o Hanuere-Oketopa, i piki tonu te hua maitai o Haina i te 2.8% i te tau ki te 1.12 piriona taranata, ahakoa ka heke te tere o te tipu mai i te 4.6% o te pikinga o te tau mo Hanuere-Hepetema, a ka paheke te mahi mo Oketopa i te 14.9% i runga i te tau ki te 101.7 miriona taranata, e ai ki nga korero a te NBS.

Ko te ngoikoretanga o te utu rino o Haina mai i te Oketopa 12 me te kore o te hiahia kua paheke te hiahia o nga mira mo te hanga maitai i te nuinga, e ai ki te utu a Mysteel me te aroturuki i te maakete, a, mai i te Oketopa 29, ka heke te utu motu o Haina o HRB400E 20mm dia rebar ki Yuan. 5,361/tonne ($840/t) tae atu ki te 13% VAT, ki raro ranei Yuan 564/t mai i te mutunga o Mahuru.

Mo te marama o Oketopa, ko te rahinga hokohoko o te rino hanga kei roto ko te rebar, te waea waea me te porowhita i waenga i nga whare hokohoko 237 o Haina i raro i te tirotiro a Mysteel i 175,957 t/d, kei raro noa iho i te paepae o te 200,000 t/d te tikanga mo te marama teitei o te kai maitai. penei i Oketopa, i raro ranei i te 18.6% i te marama.


Wā tuku: Nov-17-2021